NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / AdriaHost.rs

AdriaHost.rs

Osnovne informacije o kompaniji

Garantujemo 99.99% web hosting uptime. Serveri AdriaHost su pod stalnim nadzorom, a sigurnosni standardi su na najvišem nivou. Vršimo nedeljni backup vašeg web sajta.

Imamo 9 godina iskustva stečenih saradnjom sa preko dve hiljade firmi i nekoliko stotina pojedinaca (dizajnera, programera).

Vlasnik ove kompanije vodi svoj blog na linku http://milos.io/, te ima dosta korisnih objava oko hostinga. Najviše preporučujem da pročitate njegovu objavu zašto se odlučio da ne drži servere u Srbiji. Potpuno drugačiji pogled na stvari, i definitivno interesantno razmišljanje, u najmanju ruku.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hosting je na slici ispod.

Cjenovnik VPS hostinga je na slici ispod.

Moje mišljenje o AdriaHost.rs 

Do sada sam imao jedan sajt kod AdriaHosta, pored trenutnog, i moram reći da za sve vrijeme ja nijesam imao nikakve zamjerke na rad. Baš naprotiv, svaki put sam imao priliku da pričam sa odličnim i prijatnim članovima podrške, a posljednji put je to bio Goran. On je odvojio dio svog dragocjenog vremena da pročešlja sajt i ukaže na moguća poboljšanja, i  zaista je dao par sjajnih savjeta. Da stvar bude još bolja, oduševila ih je ideja sajta te mi ponudili besplatan hosting. Nijesu tražili niti jednu stvar kao uslov za besplatan hosting. Očekivao sam  da će se tražiti banner na sajtu ili neki dodatan dio u tekstu, ali zapravo ni to. Jednostavno su podržali moj rad bez bilo kakve koristi.

Takođe, za sada ne mogu da pronađem niti jedan negativan komentar na njihov rad.

Imaju moju veliku preporuku kao korisnika, a vjerujem da neću ni razmišljati o promjeni hostinga dokle god postoje.

Klik na baner za odlazak na AdriaHost.rs sajt

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: 4.5 ( 3 votes)

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom