NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / EUnet hosting
EUnet Srbija

EUnet hosting

Osnovne informacije o kompaniji

EUnet hosting je prvi provajder usluga povezivanja na Internet u Srbiji i Crnoj Gori koji danas ima preko 20.000 zadovoljnih korisnika. EUnet Yugoslavia je počeo sa radom 1995. godine kroz partnerstvo sa kompanijom EUnet International, tada vodećim evropskim internet operaterom.

Početkom 2015.godine, završena je akvizicija kojom je Eunet, lider u pružanju hosting i cloud servisa, postao deo United Grupe u kojoj se nalazi i SBB, vodeći kablovski operator u Srbiji. Zahvaljujući integraciji korisnicima je ponuđena još bolja usluga i objedinjena ponuda informaciono-komunikacionih rešenja SBB-a i Euneta.
Danas je EUnet pre svega specijalizovan za razvoj i primenu Cloud tehnologije, kao i za dizajn i konsultacije pri kreiranju specifičnih rešenja za svakog pojedinačnog klijenta, o kojima brine veliki broj sertifikovanih inženjera.

Za EUnet, kao uspešnog ISP-a, od najveće važnosti je da serveri i servisi klijenata budu dostupni na Internetu u svakom trenutku, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Kvalitet usluge i visoku dostupnost garantuje veći broj profesionalnih data centara širom sveta i nekoliko nezavisnih autonomnih sistema. Okosnica sistema je smeštena u 4 Data centra u Beogradu i dva u Londonu . Za potrebe i po želji korisnika moguće je izgraditi čvorište u bilo kom data centru u svetu i ostvariti veze ka željenim mrežama.

Veliki broj sertifikovanih inženjera, bogato višegodišnje iskustvo u konfigurisanju Internet i Intranet rešenja i preko 20.000 zadovoljnih hosting korisnika među kojima su najveće institucije i kompanije iz Srbije i regiona, najbolja su preporuka kod izbora profesionalnog hosting partnera.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik cPanel hosting paketa je na slici ispod.

EUnet web hosting

Cjenovnik Namjenskih servera  je na slici ispod.

EUnet namenski serveri

Moje mišljenje o EUnet hostingu

EUnet hosting iskustva po raznim forumima su isključivo prijatna. Ovo nije ništa čudno s obzirom na broj zadovoljnih klijenata, datacentra u Srbiji, tima koji stoji iza EUneta..

I sam sam imao prije par godina jedan sajt hostovan kod EUneta i bio sam prezadovoljan. Sjećam se da je bio najjeftinij paket (start) i to čak prije spajanja EUneta u United Group (SBB). Tako da sada postoji samo razlog više da cijeli rad hostinga bude bolji i stabilniji. Više pročitati klikom OVDJE

Još jedna u nizu hosting kompanija sa kojom ne možete pogriješiti, i koja će ispuniti Vaše zathjeve.

Klik na baner ispod za odlazak na EUnet hosting sajt

EUnet hosting Srbija

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: Be the first one !

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom