NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / InfoNET.hr
InfoNET hrvatska

InfoNET.hr

Osnovne informacije o kompaniji

Tvrtka InfoNET d.o.o. je nastala 2010. kao pravni sljednik InfoIT obrta nastalog 2008 godine. 2010 godine se dogodila akvizicija HrHosting-a, samostalnog hosting providera nastalog 2005 godine pa tu godinu uzimamo kao početak našeg djelovanja. Od 2005 godine smo se etablirali kao jedan od najvećih hrvatskih hosting providera sa brojem hostanih domena na vlastitim poslužiteljima. Naše usluge su izabrale neke od najvećih hrvatskih i stranih tvrtki. Čvrsto smo fokusirani na usluge web hostinga koje razvijamo u skladu sa zahtjevima današnjice te korisnicima nudimo samo najnovije tehnologije i rješenja. U rujnu 2016. godine smo postali dio DHH grupacije (Dominion Hosting Holding), koja je stopostotni vlasnik hrvatskog Plus Hostinga d.o.o., srpskog Plus Hostinga d.o.o. te slovenske Domence i Domovanja, kao i talijanskog Tophosta.

Napravili smo razliku na hosting tržištu te postavili vlastitu infrastrukturu u hrvatske podatkovne centre. O svojoj opremi se u potpunosti samostalno brinemo, u vlastitom lab-u osmišljavamo i implementiramo tehnologije kako bi naši korisnici uživali samo najbolje. Danas mnogo manjih hosting providera koristi resurse naše mreže i naše usluge održavanja infrastrukture. Odabrali smo različit model poslovanja, uložili mnogo sredstava i znanja u vlastite servere, razvoj usluge i opremu koju smo smjestili u vrhunske hrvatske podatkovne centre te odlučili da nećemo biti preprodavači inozemnih datacentara, kojih ionako ima previše.
InfoNET u ovom trenutku održava 70 servera u različitim podatkovnim centrima. Financijski smo stabilna tvrtka sa jasno utemeljenim smjerom poslovanja te iz tog razloga imamo mjesečno po 400 novih korisnika naših usluga a ta brojka je u stalnom rastu.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hosting paketa je na slici ispod. U ponudi imaju 6 paketa koji se mogu zakupiti u data centru u Hrvatskoj ili u Njemačkoj. Shared opcija se nudi kao privatni paketi ili poslovni paketi. Na slici se nalazi privatni.

InfoNET web hosting

InfoNET web hosting

Cjenovnik VPS hosting paketa je na slici ispod. U ponudi imaju 4 paketa koji se mogu zakupiti u data centru u Hrvatskoj ili u Njemačkoj.

Moje mišljenje o InfoNET.hr hostingu

Još jedna odlična kompanija koja nam dolazi iz Hrvatske! Pored Avalon i MyDataKnox ova kompanija takođe pretenduje da bude najbolja Hrvatska kompanija u svijetu hosting provajdera.

Čitanjem bug foruma na više desetina komentara se pojavljivalo ovo ime iznova i iznova sa pozitivnim komentarom uz nju. Te, odlučih se da nakon toliko zadovoljnih korisnika i samog rada firme i nju uvrstim u jednu od onih koja se definitivno treba uzeti u obzir.

Što me je najviše uvjerilo da se ovdje radi o ozbiljnoj firmi:

  • Sopstveni data centar u Hrvatskoj
  • Dio grupacije koja je vlasnik i Plus.rs o kome je već pisano ovdje
  • Vrtoglavih ~70,000 eura početnog kapitala pri otvaranju firme

Klik na baner ispod za odlazak na InfoNET.hr sajt

InfoNET web hosting

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: Be the first one !

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom