NAJVAŽNIJE
Početna / Kritike, predlozi i sugestije na rad

Kritike, predlozi i sugestije na rad

Kritike, sugestije, pohvale i ostalo

Ukoliko imate bilo kakve predloge, sugestije, pokude ili nešto četvrto vezano za rad sajta, molim Vas popunite kontakt formu ispod i ja ću Vam što prije odgovoriti i pokušati popraviti način rada. Zajedničkim radom da svima olakšamo odabir hostinga. Naravno, ne ustručavajte se da ostavite komentar na rad hosting servisa.


Vaše iskustvo sa hosting kompanijom

Takođe, ako želite da posebno skrenem pažnju na neki problem koji ste imali sa određenim hostingom, u kontakt formi mi napišite što se dogodilo i screenshotove kao dokaz vaše tvrdnje. Nakon toga vaša neprijatnost će biti objavljenja i biti tu kao upozorenje budućim korisnicima. Sve tvrdnje će biti provjerene!


Imate firmu koja pruža hosting usluge?

Ako Vas nisam ulistao među firme koje se bave pružanjem hosting usluga, molim Vas da mi pošaljete link ka Vašem sajtu, osnovne informacije o firmi, hostingu i slično. Naravno, možete mi poslati i dodatne usluge koje Vaš hosting pruža korisnicima.


Vlasnik ste hosting firme o kojoj je već pisano?

Ako ste vlasnik firme za pružanje hosting usluga, a uočili ste da sam napravio grešku pri pisanju o vama, pošaljite mail i ja ću što prije ispraviti to. Sve informacije skupljam isključivo sa sajta hostinga, tako da onda provjerite informacije i na Vašem sajtu.

Zainteresovani ste za zakup reklamnog prostora?

Možete pročitati više o načinu i mogućnostima reklamiranja vašeg sajta ili usluga klikom  ovdje!