NAJVAŽNIJE
Početna / Marketing

Marketing

Prednosti reklamiranja Vaših usluga na internetu

Reklamiranje na internetu znači kontstantno prikazivanje vaše reklame bez prekida 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, bez ikakvih ograničenja s obzirom da naše reklame nijesu podležne AdBlock ekstenzijama.  Najbolji mogući raspored reklamnih banera na sajtu, koji su  raspoređeni na pažljivo odabran način, Vam omogućavaju konstantni pregled od strane korisnika. Reklama u vidu banera je stalno prisutna pred posjetiocem  sajta na najudarnijim pozicijama.

Prednosti reklamiranja na ovom sajtu

 

Početak svakog sajta označava izbor hostinga prije svega ostalog. Odnosno, u trenutku dok korisnik samo ima ideju, treba mu neko i da to realizuje. Trebate mu Vi! Nakon što na sajtu pronađe pravi hosting za sebe, reklama za pružanje Vaših usluga u oblasti online poslovanja će mu biti prva stvar o čemu razmišlja nakon uspješnog odabira hostinga.

Bilo da se radi o izradi sajtova, grafičkom dizajnu, izradi logotipa, SEO optimizaciji postojećeg sajta, održavanju i upravljanju stranica na društvenim mrežama, savjetovanja o marketingu ili nešto treće..bitno je da budete tu odmah na dohvat ruke korisniku koji će se baš Vama obratiti bez pretrage ostalih agencija.

Za ovo kratko vrijeme koliko postojimo, najčešći pojmovi preko kojih korisnici dolaze do sajta su upravo svi pojmovi vezani za online posao, izradu sajta, brendiranje, marketing.. ono što u suštini i čini sajt posebno pogodnim za reklame takve vrste i garantovan uspjeh Vašeg posla.

Pozicioniranje reklame

Pri odabiru lokacije reklame postoji mogućnost da izaberete neki od najatraktivnijih reklamnih prostora na sajtu:

Lokacija 1: Pri vrhu svake objave

Reklama na sajtu 1

Lokacija 2: U sredini objava

Reklama na sajtu

Lokacija 3: U sredini objava (baner)

reklama na sajtu

Ostale vrste marketinga

  • Najveća reklama se sastoji u čitavoj pozadini sajta, tj postoji mogućnost da čitav background sajta bude vaša reklama. Što Vašu reklamu čini 100% vidljivom svakome ko uđe na sajt i šta god na sajtu da čita.
  • Pored toga nudimo mogućnost reklamiranja i na Facebook stranici, kao i pisanje sponzorisanih objava o Vašoj firmi ili Vašim uslugama.
  • Ukoliko imate neki drugi predog, slobodno pošaljite mail i možemo postići dogovor.

Cjenovnik 

S obzirom da je sajt nov, te se tek očekuje traffic kao rezultat Google Adwordsa i Facebook plaćenih oglašavanja, cijene su i više nego povoljne, u zavisnosti od mjesta gdje se nalazi Vaša reklama, počevši sa cijenom od 10eura do 150eura.

Što se tiče načina plaćanja moguće je platiti preko PayPala, na račun u banci u Srbiji i na bankovni račun u Crnoj Gori. U slučaju da se odlučite da unaprijed platite za cijelu godinu, plaćate samo za 10 mjeseci.

Ukoliko ste zainteresovani za reklamiranje na sajtu, popunite kontakt formu ispod i biće Vam odgovoreno u roku od 12h.