NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / mCloud.rs
mCloud hosting Srbija

mCloud.rs

Osnovne informacije o kompaniji

mCloud hosting Srbija

 

mCloud je pod-brend kompanije Mainstream, koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu i u potpunosti posvećena pružanju naprednih hosting usluga. Na prestižnoj Deloitte Technology Fast 50 2015 Central Europe listi, prepoznati smo kao jedna od pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi.

Mainstream kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima, gde u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta. Kompanija se na tržištu web hosting usluga izborila za mesto najbolje kompanije u domenu hostinga velikih web sajtova, a sa više od 800 virtuelnih servera na našoj infrastrukturi dnevno se izgeneriše preko 30 miliona web strana, što čini nešto preko 50% svih generisanih web stranica u Srbiji.

Za manje zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta, sitnih slova u ugovorima, zamorne administrativne procedure i slično.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik privatnog VPS SSD Cloud hosting je na slici ispod.

. mCloud cloud hosting

Cjenovnik SSD virtuelnih servera sa Windows ili Linux je na slici ispod.

mCloud VPS hosting

Moje mišljenje o mCloud.rs

Šta reći o ovoj kompaniji a da već u njihovo ime ne govore klijenti koje možete vidjeti ovdje.

Jedino na šta sam naišao da može biti problem korisnicima je na temi sa jednog bloga ovdje. Izgleda da provajder nije baš najbolji za srednje korisnike i iznad, ali s obzirom da je recenzija iz 9. mjeseca 2016. godine, volio bih čuti mišljenje ljudi koji su u međuvremenu kupovali ovaj hosting, da potvrde da li je recenzija odgovara i za nekog ko samo želi najosnovnije stvari.

Klik na baner ispod za odlazak na mCloud.rs sajt

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: Be the first one !

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom