NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / Mydataknox.hr

Mydataknox.hr

Osnovne informacije o kompaniji

Hrvatski hosting Mydataknox je brend tvrtke itSoft koja djeluje na hrvatskom tržištu više od 15 godina.

Naše osnovno poslovanje čine IT tehnologije i njihova integracija kao potpore poslovanju naših korisnika.
Stalnim praćenjem novih tehnologija na svjetskom tržištu, osmišljavamo nove načine unaprjeđenja poslovanja tvrtki s kojima surađujemo, ali i našeg vlastitog poslovanja, a sve kako bi korisnicima mogli pružiti što kvalitetniju uslugu i zadržali njihovo povjerenje.

Ukratko, nastojimo korištenjem najboljih tehnologija i stručnih znanja pružiti našim klijentima cjelovito, pouzdano i jasno rješenje koje će donijeti prednost njihovom osnovnom poslovanju.

Sve procese koje koristimo kao potporu poslovanju naših korisnika certificirali smo po ISO 9001 normi čime želimo jasno poslati poruku predanosti našem poslu.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik cPanel hosting paketa je na slici ispod.

Cjenovnik Linux VPS hosting paketa je na slici ispod. U ponudi imaju i Windows VPS.

Moje mišljenje o MyDataKnox.hr

Moram priznati da nikada nisam čuo ništa o ovoj kompaniji dok nisam malo čitao hrvatske forume. A nakon toga sam se oduševio podacima o njima, a i samom činjenicom kakav data centar imaju pored Zagreba.  Naravno, nijesu jedini ovoga tipa koji tako posluju, ali prilično sam siguran da su jedini na koje nisam do sad naišao osnovnim pretragama.

Kako god, sve komentare što sam pročitao su fenomenalni i korisnici su zadovoljni. To je ono što je na kraju i najbitnije.

Update: Zakupio sam najmanji paket za potrebe sajta mog prijatelja, i prezadovoljan sam kako radi. Bilo je problema u početku pri uploadu teme, ali je podrška brzo odgovorila i povećala limit za upload teme. Ovo može biti mali kamen spoticanja za početnike koji žele odmah da sređuju sajt bez ikakvih sitnih problema koji se jave.

Klik na baner ispod za odlazak na mydataknox.hr sajt

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: 3.47 ( 6 votes)

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Jedan komentar

  1. Prezadovolajn, na mydataknox-u vrtimo stvarno ozbiljan portal. Izgleda da im je politika “no bullshit”.

    Masine rade uvijek isto, nisu namjestane za kratkotrajne testove nego za stvarni rad i veliki load.

    Dodinu dana sa 0% downtim-a, support se javi ofmah i realno rijesi problem.

    Imali smo par nesporazuma u pocetku, no moram priznati da je n kraju bio problem kod nas na portalu, ali dali su si truda i ukazali na module koji rade problem iako to nisu trebali jer su sa logovima vec dokazali da nije problem na masinama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom