NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / NiNet.rs

NiNet.rs

Osnovne informacije o kompaniji

U poslu smo preko 10 godina pa se ozbiljan i odgovoran pristup podrazumeva. Broj klijenata Ninet Company iznosi preko 5000, i jedina stvar koju od početka nismo menjali je odnos prema korisnicima naših usluga.
Vi ste na prvom mestu! I tačka.

Naši hosting klijenti imaju na raspolaganju dovoljno prostora i protoka i za najzahtevnije sajtove. Uz bilo koji hosting paket dobijate mogućnost da postavite još najmanje 4 sajta.

Svi serveri se nalaze u NiNet-ovom data centru u Nišu. Za razliku većine provajdera sami vodimo računa o resursima.

Znamo da ne možete sve sami i zato smo mi tu. Pored standardne pomoći klijentima. Podršku pružamo preko tiketing sistema i telefona svakog dana od 08-22 h.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hosting paketa je na slici ispod.

NiNet hosting Srbija

Cjenovnik VPS hosting paketa je na slici ispod.

NiNet VPS srbija

Moje mišljenje o NiNet.rs

NiNet.rs je, slično hrvatskom MyDataKnox, jedna od onih hosting kompanija za kojeg nikada nisam čuo, a to je moja sramota. Jednom su imali omanji incident, u isto vrijeme kada je još par provajdera u Srbiji napadnuta, ali to nije imalo nikakav uticaj na korisnike NiNeta, po njihovom saopštenju.

Ali pored toga, rade dosta ozbiljan posao. Registrovana firma, data centar u Nišu, pružanje fizičkih usluga interneta (sopstveni optički internet, poslovni internet, wireless internet..) i još mnoštvo toga jednostavno ne pali crvenu lampicu za opasnost od prevare. Baš naprotiv.

Volim iskrenost ovih ljudi, na koju sam naišao na možda još 1 ili 2 provajdera. Ne, ne pružamo 24h podršku i želimo da znaš to. Pružamo je do 22h i tada ćemo ti odgovoriti u kratkom roku, i pomoći sigurno. Da, imamo super odličnog agenta koji će ti dati sopstveni broj telefona da ga zovneš ako nešto ne valja.

Klik na baner ispod za odlazak na NiNet.rs sajt

NiNet hosting

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: 2.94 ( 4 votes)

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom