NAJVAŽNIJE

Plus.rs

Osnovne informacije o kompaniji 

Plus hosting doo iz Novog Sada posluje od 2010. godine i od tada neprestano rastemo, zajedno sa našim klijentima.

Trenutno smo jedan od top 10 ovlašćenih registara za .rs domene, a nudimo i uslugu registracije ostalih komercijalnih i nacionalnih domena.

U više od 5 godina rada, iz malog tima web hosting entuzijasta, izrasli smo u dobro poznato ime na domaćem tržištu. Široki spektar usluga, uključujući registraciju domena, web hosting, VPS i dedicated hosting na serverima lociranim na najboljoj mrežnoj infrastrukturi u datacentru u Zagrebu čini Plus najdražim izborom za velike i male korisnike.

Plus tim voli dobar izazov – naši visoko kvalifikovani stručnjaci će pronaći rešenje čak i za najsloženije probleme, i u isto vreme nadgledati kompletnu infrastrukturu i pomagati klijentima putem telefona, chata ili e-maila.

Stabilna infrastruktura, pristupačne cene, prijatna i uvek dostupna tehnička podrška koja je postala prepoznatljivi deo našeg brenda – na šta smo izuzetno ponosni , samo su neke od stvari koje čine Plus Hosting posebnim. Od pouzdanog i povoljnog hosting rešenja deli vas samo nekoliko klikova. Javite nam se i dopustite da Vam učinimo život lakšim.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hostinga je na slici ispod. Paketi su od ~10eura do ~85eura godišnje.

Cjenovnik Windows web hostinga koji je pravi izbor za korišćenje popularnih web aplikacija i alata je na slici ispod. Paketi su od ~30eura do ~150eura godišnje.

 

Moje mišljenje o Plus.rs

Prvo i osnovno, ono što me je oduševilo je prijatan odnos supporta prema meni kao potencijalnom korisniku. Zaista rijetkost na koju sam naišao kod još možda samo 2 ili 3 hostinga.

Sljedeća stvar je što je internet krcat preporukama za Plus.rs. Još uvijek nijesam naišao na neku lošu recenziju. Što je itekako za pohvalu! Da nisam već korisnik drugog provajdera, Plus bi itekako dobio šansu kod mene.

Klik na sliku ispod za odlazak na Plus.rs sajt

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: Be the first one !

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom