NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / POSLuH.hr

POSLuH.hr

Osnovne informacije o kompaniji

POSLuH d.o.o. je osnovan davne 1995. godine, kada je internet u Hrvatskoj bio još u povojima. Ubrzo nakon POSLuH-ovog osnivanja, ugovorena je nekolicina projekata izrade informatičkih sustava, koji su mladoj tvrtci osigurali dobar početni kapital koji je trebalo negdje uložiti. Želja osnivača otpočetka je bila poslovanje tvrtke orijentirati ka pružanju internetskih usluga pa je najlogičniji izbor bilo ulaganje u poslužitelje, mrežnu opremu, brze internetske linkove i, naravno, osoblje.

POSLuH je tako postao jedan od prvih ISP-eva na hrvatskom tržištu, pružajući usluge modemskog pristupa internetu i hosting usluge na vlastitim serverima smještenima u Zagrebu. U godinama koje su uslijedile, POSLuH-ovo internetsko poslovanje razvijalo se sporo, prvenstveno zbog toga što je filozofija tvrtke bila i ostala ne preprodavati tuđe usluge, nego koristiti isključivo vlastiti prostor, opremu i internetske linkove, te sve to financirati bez zajmova tj. vlastitim obrtnim sredstvima. Međutim, razvitak je bio postojan i strpljenje se isplatilo. Danas je POSLuH jedan od pet najvećih pružatelja hosting usluga u Hrvatskoj, a u svakoj daljnjoj godini poslovanja bilježimo znatan porast korisnika.

Tijekom godina znatno smo proširili i raspon usluga koje pružamo. Tako od 2006. godine pružamo usluge streaminga i kolokacije poslužitelja u našem podatkovnom centru, a od kraja 2009. godine krenuli smo i s pružanjem usluga najma virtualnih privatnih poslužitelja (VPS-ova) i namjenskih (dedicated) poslužitelja. 2010. godine POSLuH je postao i CARNet-ov ovlašteni registrar za .hr i .com.hr domene, a 2013. i ovlašteni EURid-ov registrar za .eu domene. Vrijedi spomenuti i da od svibnja 2012. godine umjesto klasičnih servera koristimo najsuvremeniju cloud hosting platformu.

Zbog širenja poslovanja, 2016. godine POSLuH d.o.o. je djelatnost hosting usluga i registracije domena izdvojio u novo trgovačko društvo POSLuH HOSTING d.o.o., dok POSLuH d.o.o. nastavlja pružati usluge izrade web stranica i aplikacija.

Svoju uspješnu 21-godišnju avanturu na hrvatskom tržištu dugujemo ponajprije našim korisnicima kojima na tome od srca zahvaljujemo, s nadom da će biti uz nas i narednu 21 godinu.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hosting paketa je na slici ispod. U ponudi je Linux ili Windows shared.

Cjenovnik VPS hosting paketa je na slici ispod.

POSLuH VPS

Moje mišljenje o POSLuH.hr

Šta reći o ovoj kompaniji a da brojke već ne govore. 5500 korisnika, nevjerovatnih 21 godinu na tržištu..

Dosta se priča o njima kao korektnoj kompaniji koja duže vrijeme ne gubi na kvalitetu. Odziv podrške je dobar, ponuda je dobra, iskustva korisnika su dobra..od mene imaju preporuku!

 

Klik na baner ispod za odlazak na POSLuH sajt

 

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: Be the first one !

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom