NAJVAŽNIJE
Početna / Hosting firme / Unlimited.rs

Unlimited.rs

Osnovne informacije o kompaniji

Dugogodišnje iskustvo u pružanju Web hosting usluga naučilo nas je kako dobar hosting provajder treba da izgleda. Od ključne važnosti su visok procenat dostupnosti i prvoklasni serveri, kao i dobro obučena tehnička podrška uvek spremna da brzo reši probleme korisnika. Obezbedite Vašem biznisu idealnu i fleksibilnu platformu za rast, odaberite neki od naših ponuđenih paketa, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš projekat postane primer stabilnog i kvalitetnog poslovanja na internetu.

Unlimited.rs je primarni brend kompanije United Internet d.o.o. iz Beograda. United Internet predstavlja grupu ambicioznih profesionalaca s bogatim iskustvom kako u lokalnom, tako i u globalnom poslovanju putem interneta. Mi verujemo da je kvalitetan i stabilan hosting osnova svakog ambicioznog i zdravog digitalnog biznisa. Iz želje da se pokrene domaći hosting u potpunosti po svetskim standardima sa sopstvenom instrukturom nastao je unlimited.rs
Od samog početka postajemo ovlašćeni registar .RS domena i član RIPE-a sa sopstvenim IP rangom. Sa postojećom infrastrukturom u Holandiji konstruišemo mrežu koja je spremna za hiljade korisnika u budućnosti.

Ponuda i cjenovnik

Cjenovnik Shared web hosting je na slici ispod. Ponude počinju od ~24eura do ~97eura godišnje.

Cjenovnik VPS hostinga je na slici ispod. Nude 4 vrste VPSa. Cijene su od ~23eura do~96eura :

Moje mišljenje o Unlimited.rs 

Nakon par minuta priče sa jednim od članova tima iz podrške, osjetio sam se kao pravi uvaženi budući klijent. Iako sam podršci jasno stavio do znanja u startu da nijesam zainteresovan za zakup njihovih usluga, tretirali su me kao da sam tu da zakupim sve što se može zakupiti i kao da sam jedini koji će to ikada uraditi. Ukratko: nisam vjerovao da neko može toliko učtiv i prijatan biti.

Zamolio sam da me upute ka vlasniku, i moram reći da se tu vidi odakle tolika ljubaznost support tima. U razgovoru sa vlasnikom sam uočio da me tretirao kao poslovnog partnera, pomagao mi je u dobavljanju svih informacija što sam zahtjevao i dao mi mnoštvo savjeta i ideja koje sam objeručke prihvatio.

Klik na baner ispod za odlazak na Unlimited.rs sajt

U komentarima ostavite Vaša iskustva sa ovom kompanijom.

Ocijenite ovu kompaniju

Ukupna ocjena

Ocijenite ovu hosting kompaniju ako ste imali iskustva sa njima. Ostavite nam i komentar, a mi ćemo se potruditi da lijepa riječ dodje do njih ili da ispitamo šta je bio problem kod Vašeg slučaja. Vašim glasom pomozite sledećem korisniku da odluči da li je ovo prava kompanija za svoj sajt ili da se drži podalje.

User Rating: 4.47 ( 15 votes)

Pogledajte

ContraTeam

ContraTeam

Osnovne informacije o kompaniji ContraTeam je nastao 2007. godine kao mali web dizajn studio i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Obavezno polje je označeno sa zvjezdicom